Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés presenta el X Torneig Nacional Aleví de Mini Bàsquet


Els propers 22, 23 i 24 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés, el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix Club oferiran, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors Equips Alevins de tot l’Estat Espanyol.
 Una nova edició que cel·lebra el desé aniversari d’aquest campionat. Aquestos 10 tornejos i els 9, del que organitzen pel mes de febrer-març en Categoria Cadet, sumen ja una xifra ,que en certa manera, provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en els esmentats tornejos .
 No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps  que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu Club. Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tnerife,Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.B. Alginet, Meridiano Alacant, Spartag de Praga i el propi C.B. Genovés.
            Aquesta nova edició que conformarà el Xé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés comptarà amb la participació dels equips del València B.C., Joventut de Badalona, Unicaja Màlaga, C.B. Cornellà i per primera vegada del OAM Godella  que junt al propi C.B. Genovés disputaran un campionat que proporcionarà una bona oportunitat,per veure de nou, i al Genovés,el millor bàsquet de la Categoria.
 La presentació del mateix es farà el proper divendres 22 de juny al Museu de la Pilota i les competicions seran durant tot el dia 23, dissabte ,on es definiran els creuaments finals que es disputaran el diumenge 24, on la final està prevista que a les 12.00 h.
            La propia organització es mostra molt satisfeta  de poder oferir una nova edició d’aquest torneig ja que,malgrat les dificultats en que ens hem trobat, sobretot en la configuració del cartell, no hem deixat d’esforçar-nos per poder estar parlant d’una nova edició i una vegada més amb els millors equips de la categoria. No ha estat gens fàcil configurar el cartell del torneig, degut al calendari, cada volta més apretat ,que proposen totes les Federacions Territorials de Bàsquet i de les dificultats que hem tingut a última hora en la participació d’un equip extranger, ja que l’anul·lació dels vols ha fet que l’equip del Ostrava es caiguera del cartell a última hora. No obstant, Joventut, Unicaja, València, C.B. Cornellà, són dels millors Equips Alevins que ens podem trobar ,i ara els podrem veure en el nostre pavelló. Per la seva part l’OAM Godella ha quedat subcampió de la Comunitat Valenciana, la qual cosa ens fa comptar amb un dels millors equips valencians de la categoria. Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els qui estimen el bàsquet , i l’esport en general, a que passen pel pavelló el darrer cap de setmana del mes de  juny.
            D’aquesta manera, i un altre any més, el C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuen en la promoció del bàsquet entre els més menuts.
C.B. GenovésEl C.B. Genovés presenta el Xé Torneig Nacional Aleví de Mini Bàsquet

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris