Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Entrevistem a Jesús Llopis (vol. 2)

Hui entrevistem a Jesus Llopis, un dels jugadors integrants de "La mafia alboiana" aquell equip participant del Bàsquet Al Carrer 3x3 organitzat fa alguns anys pel Pamesa València.

Toni: Hola Jesús, actualment què estàs fent? (estudies, treballes...)
Jesus: Hola, actualment estic estudiant Magisteri de Educació primària a Xàtiva, en la Universitat Catòlica de Valencia. 

Toni: Comencem l’entrevista:
Recordes com vas descobrir el bàsquet?
Jesus: No ho recorde, sols se que els meus pares hem varen apuntar al basquet quan David i Salva crearen l’escola de basquet. I ací estic ara, fent una entrevista per al nostre club xDD.
Toni: A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?
Jesús: La veritat es que ja fa molts anys, no sabria dir quants, però molts. El que recorde es que els dissabtes de matí era quan entrenàvem, si li se pot dir entrenar, i jugàvem amb les cistelles que ara estan penjades al poliesportiu a la paret, es a dir, jugàvem els partits amb les dos cistelles a la mateixa paret xDD. El que sempre recordaré també son aquells partits de xicotets, sempre contra Anna. ( Contra qui jugarem aquest cap de setmana?) Aquesta pregunta era la que ens fèiem nosaltres sempre...
Toni: Quin va ser el teu primer entrenador?
Jesus: Els meus primers entrenadors foren David i Salva, els creadors de tot açò i als que des d’ací vull agrair-los tot aquest temps que hem pogut gaudir del basquet a Genovés. També he tingut altres bons entrenadors, com tots els del club, Paco Chacón, Agustí, Quique Orts, Jaume, i estic molt agraït a tots ells.
Toni: Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?
Jesus: Actualment estic jugant en el sènior preferent del cbgenovés i jugue de base o de 1, com ho vulgueu dir.
Toni: Què és el que més t’agrada del teu club?
Jesus: El que més m’agrada del meu club es que tots som amics, que el basquets es l’excusa perfecta per a reunir-nos cada entrenament i cada partit per a estar junts i passar una bona estona... i si es pot guanyar millor que millor jajaja.
Toni: Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?
Jesus: Ara mateixa els meus objectius amb el basquet son simplement jugar i distraurem, no aspire a res en concret, sols divertir-me jugant. De petit, com tots, sempre vols destacar i aplegar a ser professional però ara sols vull divertir-me.
Toni: Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?
Jesús: El Valencia Basquet es el meu equip favorit, encara que no soc fanàtic de ningun equip, simplement m’agrada el basquet, hem dona igual l’equip que estiga jugant. Jugadors me’n agraden molts però com a base hem quede amb J.M Calderón, per dir-ne algun.
Toni: A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?
Jesus: M’agraden la majoria dels esports i els solc vore tot el que retransmeten però els principals, apart del basquet, futbol, tennis, handbol...
Toni: T’agrada llegir? Recordes quin és l’últim llibre que has llegit?
Jesus: La veritat es que no solc llegir molt, deuria llegir més. Els últims llibres que he llegit son en anglès, Dracula i New York, per a l’escola oficial d’idiomes.
Toni: T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?
Jesus: M’encanta el cinema, és un dels meus hobbies favorits, més que llegir xDD. L’última pel·lícula que he vist crec que es War Horse de Steven Spielberg. Encara que un dels actors que més m’agrada es Will Smith, així que qualsevol pel·lícula d’aquest actor pot ser la meua preferida.
Toni: Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?
Jesus: Als xiquets que comencen ara al món del basquet els dic que aprofiten cada moment, que s’ho passen jugant tot el be que puguen i més, i que comencen quan abans millor. De segur que no se’n penedeixen ja que es un esport on fas molts amics.
Toni: És la primera vegada que col•labores en un blog? Què és el que més t’agrada de les reds socials?
Jesus: Aquest any a la universitat el meu grup de treball de classe hem tingut que fer un blog per a una assignatura, però llevat d’aquesta experiència, com a autor de blogs si, serà la meua primera.
Toni: La última pregunta i la veritat és que tinc molta curiositat per saber-ho... a qui se li va ocòrrer la idea de posar-se "La mafia alboiana" en aquell Pamesa 3x3 i per què aquest nom? 
Jesus:

Jesus, moltes gràcies per participar al blog i per haver-nos dedicat el teu temps, la veritat és que ha sigut una entrevista molt entretinguda. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et dessitgem molta sort en el futur.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Mantenim el misteri de per què el nom "La mafia alboiana" jajaja sembla que en la pròxima entrevista es desvelarà el misteri...

    ResponElimina