Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Entrevistem a Jonatan Ordiñana (vol. 3)

Hui entrevistem al pívot del Sènior Zonal del C.B. Genovés Jonatan Ordiñana, un altre membre destacat de l’equip “La mafia alboiana”.


Hola Jonatan, benvingut al blog del C.B. Genovés. Actualment què estàs fent? (estudies, treballes...)
Jonatan: Actualment estudie el Grau en Turisme a la Universitat de València.
Toni: Molt bé Jonatan, comencem l’entrevista:
Recordes com vas descobrir el bàsquet?
Jonatan: Recorde quan érem menuts que en l'escola ens van donar un fullet informatiu sobre que hi havia una escola de bàsquet al nostre poble, a tots els amics ens va fer molta il·lusió i ens vam apuntar a practicar aquest gran esport.
Toni: A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?
Jonatan: Vaig començar a jugar a bàsquet als 8 o 9 anys. Recorde que al principi ens costava adaptar-nos a aquest nou esport i quan fèiem alguna cistella ens alegràvem molt, però el que més recorde eren els primers entrenes que fèiem els dissabtes (únic dia d'entrenament de la setmana), on jugàvem en les dues cistelles que hi han a la mateixa paret (al fons del pavelló), i quan fèiem partidets posàvem una porteria al mig per tal de separar les dues cistelles. Més tard van arribar més cistelles i allò era com una nova pista.
Toni: Quin va ser el teu primer entrenador?
Jonatan: En els meus inicis els meus entrenadors van ser David i Salva.
Toni: Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?
Jonatan: Actualment jugue en el sènior B de Genovés com a pivot.
Toni: Què és el que més t’agrada del teu club?
Jonatan: El que més m'agrada del meu club i que des de sempre m'ho han ensenyat així, és que abans de ser un bon jugador de bàsquet cal ser una bona persona, i de segur que així serem bons jugadors.
Toni: Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?
Jonatan:
Els meus objectius dins del món de la cistella són el trencar amb la rutina dels estudis i poder ajuntar-te cada cap de setmana amb la família del CBG i sobretot amb els meus companys d'equip practicant l'esport que més ens agrada.
Toni: Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?
Jonatan: Els meus equips preferits són el València Basket i els Dallas Mavericks. I el meu jugador preferit és Dirk Nowitzki.
Toni: A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?
Jonatan:
M'agrada seguir un poc quasi tots els esports però com el bàsquet cap.
Toni: T’agrada llegir? Recordes quin és l’últim llibre que has llegit?
Jonatan: Sí que m'agrada llegir, ja que hem serveix per a distraure'm del dia a dia. L'últim llibre que he llegit és "Juego de Tronos"
Toni: T’agrada el cinema? Quina és l'última pel•lícula que has vist? I quina és la teua pel•lícula favorita?
Jonatan: Sí, l'última pel·lícula que he vist és "War Horse". No tinc cap pel·lícula preferida però prefereixc les d'acció i ficció.
Toni: Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?
Jonatan: Li diria que aquest és un gran esport on de segur que fa molts i bons amics, ja que el joc en equip és essencial.

Toni: És la primera vegada que col•labores en un blog? Què és el que més t’agrada de les reds socials?
Jonatan: No, ja he col·laborat en dos a la Universitat de València. El que més m'agrada dels blog és la possibilitat de que apart de l'escriptor els lectors també poden expressar-se, i en general el que més m'agrada de les xarxes socials és la seua rapidesa i poder estar en contacte amb qualsevol amic.

Toni: Se m'oblidava la última pregunta de l'entrevista i la que tot el món estava esperant (jajajaja) saps a qui se li va ocórrer la idea d'anomenar-se "la mafia alboiana" i per què?
Jonatan: No m'enrecorde exactament de a qui se li va ocórrer la idea però recorde per una banda, que per aquells temps ens agradaven molt les pel·lícules i els jocs (de la Play) d'acció i per un altra banda bromejàvem sobre Alboi i entre nosaltres era conegut com Alboi City. Supose que d'aquests dos elements vam arribar a anomenar-se "La Mafia Alboiana", jajaja

Toni: Jonatan, moltes gràcies per participar al blog i per haver-nos donat l’oportunitat de coneixer-te un poc més, ha estat interesant. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris