Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

A la tercera va la vençuda


La primera victòria de la temporada va arriba davant el C.B. Silla i a casa. Veníem de dues derrotes consecutives davant el C.B. Algemesí i el C.B. Canals respectivament. No varen ser grans partits per part nostra, però per fi ens va eixir un gran partit i vàrem aconseguir la primera victòria de moltes.

El primer quart va estar marcat per una defensa molt forta per part del CBG, però que ho pagàrem en que ben prompte entràrem en el bonus i quasi tots ens vàrem carregar de faltes. Però així i tot poguérem aconseguir una ventaja de 10 punts amb un bon encert des dels tirs lliures i des de dins la zona per part dels nostres pivots.

El segon quart va ser pràcticament igual, amb contraatacs i amb una defensa igual de intensa vàrem aconseguir una diferència de 15 punts abans del descans.

La segona part va començar augmentant la diferència fins als 20 punts amb un gran domini per part local, tant per part dels interiors com dels exteriors. Però al final del tercer quart tinguérem un moment de baixó on el C.B. Silla va aprofitar per apropar-se en el marcador i posar-se a 9 punts.

L’últim quart va ser un molt gran quart per part local, on tinguérem un gran encert des de la línia de 6,75 i amb una gran aportació de la nostra gent interior vàrem aconseguir una diferència final de 28 punts. 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris