Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Primer partit de pretemporada per al Genovés Sénior


 C.B. GENOVÉS vs C.B. AYORA

El primer partit de pretemporada d’aquest cap de setmana passat es va disputar contra el C.B. Ayora al nostre pavelló.

El partit va començar decantat-se ràpidament del costat local, on el C.B. Genovés va iniciar el partit amb una pressió a tota la pista on es pogué aconseguir un parcial de 18-2. Este primer quart el varem aguantar ja amb la diferencia dels 20 punts.

El segón quart, sobretot a l’inici es va mantindre la diferència dels 20 punts amb una gran encert per part dels nostres pivots que foren els que marcaren un poc la diferència en aquest tram. A partir de la segona meitat del quart el conjunt d’Ayora es tancà un poc més i ahí va ser quan es pogué llançar des de la línia de 6,75 m. on la veritat que no es va notar massa el canvi de distancia (llevat d’algun tir que no tocà res) amb el qual s’aconseguí arribar al descans amb una diferència d’uns 30 punts.

La segona meitat va començar ja sense la defensa presionant que tant be va funcionar a la primera meitat, però així i tot amb un rebot en tot momento controlat es pogué ixir al contraatac varies vegades. Després també quan varem jugar en “estàtic” poguerem combinar tant balons interiors com penetracions dels exteriors. I es pogué incrementar la diferència fins als 40 punts.

Finalment a l’últim periode, hi hagueren dues parts. A la primera va seguir el mateix joc que al tercer quart i on es mantingué la diferència. Però ja cap a la segona meitat del quart es va notar molt una relaxació de l’equip i el C.B.Ayora pogué reduir la diferència fins els 32 punts.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Molt bé Antoni, m'agrada molt el resum del partit, ja saps que el blog també es teu i pots publicar el que cregues quan vulgues.

    ResponElimina