Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Hui entrevistem a.... Carlos Serrano (vol. 5)
Després d’un temps, tornem a reprendre les entrevistes i hui vos en portem una més que interesant, la que li hem fet al nou i flamant Aler-Pívot del Sènior “A” Carlos Serrano Sanchis.
Hola Carlos, el primer donar-te la benvinguda al Club Bàsquet Genovés i al nostre bloc i web. Comencem l’entrevista:

1. Recordes com vas descobrir el bàsquet?
Crec que va ser a l'any 1984 en els Jocs Olímpics de Los Ángeles quan Espanya va jugar la final contra l'equip dels Estats Units de Jordan, Pat Ewing i compañía, un autèntic Dream Team.

2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?
Als deu anys vaig començar a jugar, encara que federat crec que va ser als 14 anys. Guarde grans records d'aquella època, primers companys, primers entrenaments, primeres victories, primeres derrotes, tot era nou per a mi.

3. Quin va ser el teu primer entrenador?
El meu germà Vicente va ser el meu primer entrenador en l'equip del CB Manuel.

4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?
Acabe de fitxar per el CB Genovés i sóc un jugador interior, pivot o ala-pivot.

5 . Què és el que més t’agrada del teu club?
Porte molts anys vegent la extraordinaria tasca que fan en aquest club amb els xiquets i xiquetes, intentant formar-los tant com a jugadors com a persones, transmetent-los uns grans valors i lo més important sense oblidarse mai dels seus arrels.

6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?
Els meus objectius actuals són els mateixos q he tingut sempre seguir disfrutant de lo q més m'agrada fer que és jugar a basket.

7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?
Sempre he sigut del R. Madrid i jugadors q m'agraden han hagut molts, el millor per a mi Michael Jordan i a Europa Fernando Martín, Drazen Petrovic, Audi Norris, Sabonis, Navarro...

8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?
Menys futbol m'agrada veure un poc de tot: Tènis, Fòrmula 1, Atletisme, natació, boxeo.

9 . T’agrada llegir? Recordes quin és l’últim llibre que has llegit?
L'últim llibre que he llegit es "El temor de un hombre sabio" de Patrick Rothfuss que és la segona part de " El nombre del viento". Molt bons els dos.

10. T’agrada el cinema? Quina és lúltima pel•lícula que has vist? I quina és la teua pel•lícula favorita?
M'agrada molt el cinema. L'última q he vist és " El lado bueno de las cosas" i les meus películes favorites són les de la primera trilogia de Stars Wars.

11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?
Li diria que este món es màgic però també molt sacrificat, ja que hi ha que compaginar l'esport amb els estudis i no és fácil. També que hi ha que treballar, entrenar molt i exigir-se a uno mateix el màxim en cada entrene i en cada partit. Algo q a mi me va servir molt va ser no conformar-me només en lo que els meus entrenadors m'ensenyaven i ser un poc autodidacta, recorde que me grababa els partits dels meus jugadors favorits i hem fixava en els moviments que feien, com llançaven, etc. i després passava hores jo soles repetint-los moltes voltes fins que els mecanitzava.

12. És la primera vegada que col•labores en un blog? Què és el que més t’agrada de les reds socials?
Si és la primera vegada. El que més m'agrada es la possibilitat que oferixen de trobar i estar en contacte amb gent que fa temps que li has perdut la pista.

13. Ens agradaria molt saber quina ha sigut la teua trajectòria com a jugador, equips, categories…
---1988/89 CB Manuel-Junior (encara que jo era cadet de 1er any)
---1989/90 San Antonio Carcaixent-Cadet
---1990/91 CB Gandia-Juvenil
---1991/92 CB Gandia-Juvenil
---1992/93 Asfaltos Chova Gandia- 2ª Nacional (en aquell temps era la 3ª categoria a nivel nacional. Estava 1ª divisió, 1ª B i 2ª Nacional)
---1993/94 Caixa Carlet-2ª Nacional
---1994/95 Caixa Carlet-1ª Nacional
---1995/96 Caixa Carlet-1ª Nacional
---1996/97 CB Dènia -1ª Nacional
---1997/98 Caixa Carlet-1ª Nacional
---1998/99 Lasalle Paterna-1ª Nacional
---1999/00 Lasalle Paterna-1ª Nacional
---2000/01 Lasalle Paterna-EBA
---2001/02 Lasalle Paterna-EBA
---2002/03 Lasalle Paterna-EBA
---2003/04 CB Xàtiva-1ª Autonòmica
---2004/05 CB Xàtiva-1ª Nacional
---2005/06 CB Xàtiva-1ª Nacional
---2006/07 CB Xàtiva-1ª Nacional
---2007/08 CB Xàtiva-1ª Nacional
---2008/09 CB Xàtiva-1ª Nacional
---2009/10 CB Xàtiva-1ª Nacional
---2010/11 CB Sueca-1ª Nacional
---2011/12 CB Sueca-1ª Nacional
---2012/13 Club Martínez Valls Ontinyent-1ª Nacional

14. Segur que has viscut moltes anècdotes durant tots apuestos anys, alguna que es puga contar?
Anècdotes moltes, però que es puguen contar...buf!!! A veure, en un partit quan era cadet a Carcaixent ens pità un àrbitre que anava totalment bufat es posava al mig del camp mirant tot el rato cap al cel i de repent el senties xiular qualsevol cosa que no tenia res a veure amb lo q estaba passant. Senyalava faltes a gent que estaba a la banqueta, tècniques perquè deia que algú l'havia mirat mal, i lo més raro que he vist xiular mai unes passes i val la cistella, alucinats i partint-se de risa estavem els dos equips. Si no recorde mal crec que després es va quedar dormint-la en el vestuari.

15. Quins records guardes de la teua etapa com a jove jugador al “Piwakers” de Benigànim?
Tinc uns records molt especials d'aquella época en ixe mític equip de amics i grans persones que eren els PIWAKERS. Jo era molt jove crec que 12 anys i m'ho vaig pasar bomba en gent com José Enrique, Rafa Mac, Anselmo, Boluda, Martí ( que bo era este tio), Juan, Alejandro. Segur que em deixe algú, perdoneu però fa ja tant de temps. Va ser una experiència inoblidable de la que vaig aprendre molt tant a nivell personal com esportiu.

Bé Carlos, ha sigut interesantíssima aquesta entrevista i de segur que la gent que ens segueix, a partir d’ara et coneixerà un poc més. Et donem la benvinguda al club i a les nostres xarxes socials. Estem molt contents de tindre’t entre nosaltres, et dessitgem que sigues molt feliç i de segur que seràs un gran referent per als nostres joves jugadors. Un abraç.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris