Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El resum: Júnior Bàsquet Genovés - CSA Carcaixent


Al tercer quart, el cansament en els jugadors del Carcaixent era notable, amb tan sols 6 jugadors ,la pressió del Genovés junt amb la defensa duta a terme ,desgastava contínuament el rival, i a meitat del període els locals augmentaren la diferència sobrepassant els +13 en nombroses ocasions. Aquesta diferència no obstant, variava a causa dels daltabaixos per moments de l'equip i les reaccions ofensives dels de la Ribera.

L'útim quart fou més del mateix. Malgrat l'errada de cara a cistella amb tirs que semblaven fàcils, la defensa en zona i la pressió provocaren un augment considerable en l'anotació al marcador, això com dificultaven les accions rivals. Al final de l'encontre +39 per al Genovés.

En conclusió, fou una victòria amb grans repercussions anímiques, cal recordar que el Genovés venia d'una derrota nefasta a la jornada anterior. L"equip tornava a funcionar com el que és , un equip, tots gaudiren jugant-hi i es demostrà  que el que havia ocorregut a l'Alcúdia fou un entrebanc, les errades del qual, sens dubte, serviren per reflexionar i corregir-les; la pilota circulava per les mans de tots i les accions sota cistella de Paco entre d'altres-, això com els exteriors feren del partit un molt bon ambient. 

Enhorabona a tots dos equips i en especial al Carcaixent pel seu partit disputat i per l'esportivitat que plasmaren a la pista.

Bon Nadal a tots i feliç 2014.
Crònica Abel Martí.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris