Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Es presenta el 3x3 Maria Pina


El 3x3 es centrarà en una competició sana tot i que el matí es completarà amb dinar i beguda per part de l'organització per a tots els que participen així com una motxilla del campus María Pina. També cada xiquet/a entrarà a formar part d'un sorteig en què el guanyador / a serà l'afortunat / a de participar al campus 2014 de manera gratuïta. Hi hauran regals independentment dels guanyadors perquè tothom puga gaudir per igual.

La inscripció són 15 euros per equip que aniran destinats íntegramente a Aspromivise. Aspromivise són les sigles de l'Associació Protectora de Minusvàlids Verge de la Seu. La missió d'aquesta associació és fomentar i promocionar a tots els nivells i davant organismes oficials i privats la protecció i tutela dels discapacitats (físics i psíquics). A més a més, promoure la creació de centres d'educació, ocupacionals, residències i tot allò que millore l'adaptació i integració social dels discapacitats en l'àmbit territorial de les comarques de la Costera, de la Canal de Navarrés i de la Vall d' Albaida.

Pàgina web del lloc www.aspromivise.com

Per poder apuntar-se l'única cosa que has de fer és enviar un correu electrònic a campusmariapina@gmail.com amb la següent informació:

- Nom de l'equip

- Nom complet, cognoms i data de naixement de cada membre de l'equip (a màxim 4 jugadors per equip i mateixa categoria).

- Rebut del pagament escanejat al número de compte: 2096 0000 81 3373224504

Aquest esdeveniment no seria possible sense la col·laboració dels clubs en general i en particular al Club i Escola de Genovés així com a l'Ajuntament del poble.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris