Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

La crònica: Genovés Júnior - EMBA L'Alcúdia


El segon quart no fou ben diferent de l'anterior, tot el contrari, el Genovés es mantenia en la pèssima línia que havia mantés fins el moment i la incapacitat de reaccionar feia trontollar el nostre propi joc causant una impressió d'empanada total.

Al descans la diferència era de +15 a favor de L'Alcúdia. A l'inici del tercer temps, gràcies en part a la situació i en part als ànims i indicacions que Jaume ens donà, el nostre júnior despertà  i aconseguí, en tan sols 5 minuts, retallar la diferència a +4, retallada que malauradament no fórem capaços de saber explotar però si ens donà  esperances i confiança de les quals mancàvem. Les coses semblaven invertir-se, ara eren els locals els que es precipitaven en l'acció ofensiva, i deixaven alhora grans espais buits a la zona des d'on els nostres pívots es feien forts.

La defensa del Genovés cos a cos permeté el robatori de moltes pilotes i les eixides a contraatac o l'anotació després de pèrdua del rival. L'últim quart fou de vertader infart, un a un ambdós equips anaven alternant les cistelles mentre els nervis anaven aflorant a pista. Manteníem una línia estable respecte al quart anterior, amb daltabaixos que conduíren el marcador a igualar-se més o menys, prop de finalitzar l'encontre. Els últims minuts eren d'accions ràpides, faltes per portar a l'altre equip a la línia dels tirs lliures i triples que ens feien creure en una victòria.

Malgrat l'esforç efectuat el partit s'acabà 62-58 per als de la Ribera. En conclusió el partit fou un desastre per als nostres júniors, en la primera meitat, una diferència de +15 ó +17 des dels primer minuts és molt difícil de superar si a sobre no hi havia intenció de capgirar la situació. Els júnior no sabia com afrontar un partit que s'atragantava en totes les accions dutes a terme, tant en defensa (en la impossibilitat de parar els nombrosos contraatacs) com en atac, (cada jugador buscava l'anotació personal sense tenir en compte la resta de l'equip).

Així i tot el tercer quart fou digne de recordar ja que al veure's amb l'aigua al coll, el CBG va comprendre que eren moments per fer el que no s'havia fet durant els 20 minuts que els havien precedit. Enhorabona a l'E.M.B L'Alcúdia pel seu partit.

1,2,3 Genovés

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris