Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

L'entrevista a Ferrán Ángel (Vol. 8)

Hola Ferran, benvingut al blog del C.B. Genovés "La mafia alboiana".
Comencem l’entrevista: 
1. Recordes com vas descobrir el bàsquet? 
Sempre he associat el bàsquet al meu germà, doncs és amb ell amb el que més hores he fet i amb el que més hores he jugat. Encara que abans de jugar a bàsquet, jugava a futbol i vaig fer un any atletisme, en casa teníem una cistella i jugàvem allí. A més a més el meu pare de jove jugava a bàsquet i li encanta, i sempre l'hem vist a casa. Però gràcies a Jaume, qui ens va convidar a mi i al meu germà a jugar a Genovès on jugava gent del poble com el meu amic Diego Terol, el que ens va descobrir el Club Bàsquet Genovès. 
2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments? Sobre els 11-12 anys, la primera vegada que vaig jugar al club bàsquet Genovès era Infantil de segon any. Els primers entrenaments recorde que anava un poc perdut doncs no coneixia bé els exercicis, però poc a poc i gràcies als meus companys i a Paco em vaig agafar ràpidament.  
3. Quin va ser el teu primer entrenador? El meu primer entrenador va ser Paco Chacón, al qual agraïsc que el primer any que vaig jugar em confiara molts minuts als partits i ens demanava molta intensitat i crec que va ser la clau que aquell equip arribara on va arribar. 
4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes? Actualment jugue al Senior A del c.b Genovès i jugue de 2.
5. Què és el que més t’agrada del teu club? El que més m'agrada del club, encara que sona a tòpic ja, és jugar amb la gent que sempre ha estat al club. Jugar amb amics i la sensació de grup i família fa que podam competir a bon nivell, inclús enguany, que és el primer que juguem a aquesta categoria. 
6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius? Els meus objectius son disfrutar jugant amb els meus amics i poder ascendir el màxim possible al C.b Genovès.  
7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden? El meu equip preferit és el Oklahoma city thunder, doncs solc seguir més la NBA que l'ACB. I pel que fa l'ACB em decante pel València Bàsquet i el FC Barcelona. La veritat que tot els jugadors que m'agraden són jugons, Lebron James, Kevin Durant, Kobe... però sobretot em fixe en jugaros exteriors amb un joc molt vistós: Russell Westbrook, Derick Rose, John Wall, Kyle Irving i aquest tipus de jugadors. 
8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir? Tots els esports en general. La veritat es que m'agrada molt veure tot tipus d'esport i practicar-los. 
9. T’agrada llegir? Recordes quin és l’últim llibre que has llegit? Quan no estic liat per exàmens i treballs de l'universitat si que solc llegir. L'últim llibre que m'he llegit ha sigut Inferno de Dan Brown. 10. T’agrada el cinema? Quina és lúltima pel•lícula que has vist? I quina és la teua pel•lícula favorita? El cinema m'encanta. L'útlima película que he vist ha sigut " La gran estafa americana". M'agraden moltes películes, no tinc una com la meva preferida, però de primeres diria que Origen i Shutter Island em van agradar molt. 
11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet? Que disfrute del bàsquet que és el més important.  
12. És la primera vegada que col•labores en un blog? Què és el que més t’agrada de les reds socials? He col•laborat al blog de c.b genovès altres vegades, prèvies d'un partit i per a comentar com certs partits. El que més m'agrada es la possibilitat de contactar amb gent que està lluny. 
Bé Ferran, moltes gràcies per participar al blog i per haver-nos dedicat el teu temps, ara ja et coneixem un poquet més. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et dessitgem molta sort en el futur.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris