Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

La crònica: CD Onil - Genovés Sénior Autonòmic


Derrota fora de casa contra el cuart classificat el C.B. Onil Famosa per 71 a 63. Amb moltes baixes com va siguent habitual ens desplaçàrem el divendres per a jugar contra un dels equips de la part alta de la taula i a pesar de la derrota crec que no li vam perdre la cara al encontre en ningún moment, inclús manàrem en el marcador durant gran part del partit, però aquesta vegada no va poder ser.

Un gran encert en el llançament exterior de l'equip d'Onil, el cansanci en el que arribàrem al tram final del partit degut , com ja he dit abans, als pocs jugadors dels que disposàvem, un arbitratge en la meua opinió algo cassolà ( deixem-ho així) i per damunt de tot el pèsim porcentatge en els llançaments de tirs lliures (17 de 36) ens impedí guanyar en una de les plaçes més difícils de la categoría.

Autor: Carlos Serrano.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris