Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

La crònica: FBS Mutxamel - Genovés Sénior Autonòmic

Imatge d'arxiu.

El dissabte passat ens desplaçàrem a terres alacantines per enfrontar-nos al Fundesem Basket School amb moltes baixes, tan sols èrem sis jugadors i un d'ells Joaquín Herencia arrossegant problemas físics que li han impedit entrenar amb normalitat les dos últimes setmanes. Amb tot demostràrem una volta més que aquest és un equip que es creix front a l'adversitat. El plantejament inicial del partit amb les limitacions de efectius que teniem va ser portar el partit a un marcador baix, defensa intensa i limitar per damunt de tot les pèrdudes de baló per a evitar que el Fundesem aconseguira punts fàcils al contratac ja que es tracta d'un equip amb jugadors molt físics i que es troben còmodes jugant d'aquesta manera. Les defenses alternatives ordenades per el nostre entrenador Quique funcionàren i el nostre rival no trobava la forma de atacar amb fluidessa. Molt concentrats amb bons atacs i com he dit abans sense perdre molts balons aconseguírem dur el partit al nostre terreny i encara que de poc anar per davant en el marcador durant quasi tot l'encontre fins a l'últim quart on gràcies a l'encert desde la línea de tres del fundesem aconseguíren deixar el marcador amb empat a 48. 

Si no recordé mal ens quedaba 28 segons per a finalitzar el partit , l'entrenador del fundesem intentà sorprendens ordenant una defensa en zona però a falta de 9 segons anotàrem la canasta que ens possà 2 punts per dalt en el marcador. El Fundesem ho va intentar i llançà un triple a l'últim segon pero aquesta volta la sort va estar del nostre costat i aconseguírem la segona victoria fora de casa de la temporada amb el resultat final de 48 a 50.

Autor: Carlos Serrano.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris