Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Sénior Autonòmic a canviar la dinàmica davant el NB Torrent

Serrano ens comenta com es presenta el "duel" d'Autonòmica entre Genovés i Torrent.

Dissabte el Genovés Sénior Autonòmic rep a les 18:30 hrs al pavelló del Genovés al NB Torrent en la segona jornada lliguera. Els nostres volen canviar el més prompte possible la dinàmica de derrotes que porta des de que jugara el seu primer partit de pretemporada davant CBM Benifaió.

Després de perdre en la jornada inaugural a Tavernes Blanques, els de Quique han treballat durant la setmana per tal d'eixir a pista més concentrats i tractar de dominar el partit des del començament.

El pívot Carlos Serrano ens ha comentat:

La veritat es que no coneixem res d'ells, pero crec que ens hem de centrar en el nostre joc i aprendre del que ens va passar en el partit contra Tavernes. No podem fer un primer quart tant roin. Hem d'eixir molt més intensos i concentrats en defensa per a poder lluitar el partit independentment de qui estiga davant.

Per al partit davant el NB Torrent, Quique recupera al pívot Angel Monreal i al capità Diego Terol. Si no hi ha canvis d'última hora, Ube i Carlos Úbeda seran baixa mentre que el base genovesí Xavi Soler reforçarà als blanc-i-blaus.

Info: Serrano i Quique
Autor: basquetgenoves.com
Foto: CBG

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris