Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Pavelló del Genovés s’ompli de bàsquet en la presentació del CB Genovés203 jugadores i jugadors són presentats en  un dia en que el bàsquet femení pren protagonisme               
            El passat diumenge el CB Genovés mostrava a totes les mares i pares i aficionades tots els seus equips. Ho feia en una temporada que ha estat commemorant el seu 25 aniversari. Un dia en que tots els equips des dels seus sèniors fins als més menuts de querubins han desfilat pel pavelló municipal per omplir de roig la pista del pavelló.
            La presentació també comptava amb la participació de  Pasqual Navarro qui va ser l’animador i fil conductor de l’acte, que va començar presentant a tots els entrenadors i entrenadora del club i després va continuar amb l’equip júnior masculí que amb el seu jugador Carles Soler començava la desfilada de tots i totes. Va arribar el torn dels sèniors i aquestos acompanyats dels prebenjamis i querubins eixien i acabaven de formar el trencaclosques del club. 203 membres conformen aquesta família d’esportistes que setmana rere setmana passeja el nom del Genovés per tota la geografia valenciana.
            Però és cert que va ser una presentació atípica respecte a les que el club havia fet en anys anteriors. El protagonisme de la secció femenina. Per primera vegada el club podia presumir de tenir equips en categoria femenina des de júniors fins a alevins. Un plus de qualitat el que dóna al club i pel qual portava lluitant des de fa molts anys.
            Com comentava el president “hem treballat molt per a que el CB Genovés compte amb una secció d’equips femenins. El bàsquet femení ha de ser una de les nostres prioritats i ser el resultat de fer bé les coses en aquest sentit. Si des de sempre hem respectat el que totes i tots poden practicar aquest esport al nostre club independentment de les seues capacitats, aquesta temporada era el moment de donar un pas endavant i fomentar la participació dels equips femenins. No ha estat fàcil, però crec que aquesta temporada serà un punt d’inflexió i el CB Genovés podrà presumir de bàsquet femení en totes les seus categories”
            Una imatge final de tota la família del Club Bàsquet Genovés mostrava la gran quantitat de jugadores i jugadors que practiquen l’esport de la cistella al poble del Genovés.
            Com també deia el seu president en els parlaments de la presentació, “si fa 25 anys ens diuen que anàvem a tindre una imatge com la que hui no ens ho haguérem cregut, però és una realitat de la que el club es pot enorgullir i també per tot el que la foto acompanya. Persones, amics, familiars... tots en un mateix sentit lluitant per inculcar uns valors que els acompanyen de per vida”.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris