Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Intens cap de setmana amb fases finals, Lliga Intermunicipal i Copa

Els cadets i infantils del Genovés s'han classificat per a la fase final de la lliga.

L'Infantil Roig i el Cadet Roig disputaran aquest cap de setmana els 1/8 de Final després de classificar-se en la segona fase de la lliga federada.

Calp - Genovés Aleví Roig (Foto: Paula Giner)

El Cadet Roig va acabar primer i invicte amb un espectacular balanç (14-0) a la 1ª Zonal i hi ha molta expectació en el que puga fer en aquesta fase final on es disputen eliminatòries d'anada i tornada el mateix cap de setmana.

Per la seua banda, l'Infantil Roig també va quedar campío del seu grup de 1ª Zonal amb un balanç (12-2) empatat amb l'Alzira.

Els dos equips estan dirigits per Quique Orts, qui es manté content pel treball que van fent els jugadors i il·lusionat amb l'inici aquest cap de setmana de les eliminatòries.

Genovés Cadet Roig

Arranca una nova edició del Trofeu Federació amb la presència de la majoria d'equips del club.

Consulta ací el calendari de competició per a estar al dia dels nostres equips. Trobaràs el símbol 🏀, que significa competició lliguera i el símbol 🏆, que significa Trofeu Federació.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris