Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Ja està ací una de les presentacions més especials

Diumenge 14 a la vesprada tindrà lloc al Genovés una de les presentacions més especials en la temporada en què celebrem els 25 anys.


El diumenge, a partir de les 17 hrs, tindrà lloc una presentació en la que el president Salva Soler va voler destacar les dues grans apostes per a aquesta temporada, i que ja formen part de la filosofia del club, com són el caracter inclusiu i la incorporació d'equips femenins en pràcticament totes les categories.

Salva Soler també va voler destacar de la presentació que aquesta temporada també s'ha aconseguit incorporar fins a tres equips en una mateixa categoria, com ha passat en cadets, infantils i alevins.

Per últim, el president va destacar que tot aquest creixement ha sigut possible gràcies al gran entusiasme i esforç d'un gran grup d'entrenadors/és molt jove dels quals estem molt orgullosos.

És increïble vore com hem anat augmentant la quantitat d'equips temporada a temporada i com això ens provoca un autèntic vertigen, ens comentava el coordinador David Soler.

La presentació tindrà el toc especial que sempre dóna Pascual (Veu i so Navarro).


Publica un comentari

0 Comentaris