Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Derrota de l'Infantil Roig a Benidorm (80-48)

Difícil partit el que va disputar l'infantil roig a Benidorm, on els Benidormers van encarrilar molt al seu favor l' eliminatòria, agafant una renda de 32 punts per al partit de tornada.El partit es va disputar dissabte passat al Palau d' Esports Illa de Benidorm i on els nostres infantils es van vore superats en molts aspectes del joc per l' equip de Benidorm. Si bé en atac, el joc del nostre equip no va ser del tot dolent, en defensa no vam ser capaços de poder parar en cap moment el joc atacant dels de Benidorm. Açò va provocar que el Benidorm, periode a periode i poc a poc anara augmentant el seu  avantatge al marcador fins a obtenir eixos 32 punts de diferència al final del partit.

Ara queda la tornada al Genovés, on l' equip ha de tractar de minimitzar les errades que es van produir el dissabte passat, per intentar poder competir millor i mostrar la millor versió del nostre equip.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris