Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Cadet Roig guanya el primer partit de quarts de final (66-80)

El Cadet Masculí Roig agafa una xicoteta ventatja a l' eliminatòria de 1/4 de final de 1ª Zonal al guanyar en la pista del CA Montemar B d' Alacant per una diferencia de 14 punts.



El partit es va disputar el passat dissabte a les 19:00h i va ser un exemple del que ha de ser un partit de bàsquet de formació amb molta intensitat per part dels dos equips, tant en atac com en defensa. Tot i el resultat final, va ser un partit molt igualat, on tot i que el nostre equip va anar sempre per davant al marcador amb una renda que rondava els deu punts, l'equip alacantí en cap moment del partit va baixar els braços i no va permetre ningun moment de relaxació per part dels nostres cadets.

A la fí 14 punts d' advantge per part dels nostres i bastants punts anotats fora de casa, el que fa que agafem un xicotet avantatge a l' eliminatòria, però en la que no es pot confiar, ja que si volem avançar a les semifinals i haurà que treballar de valent per a poder continuar en aquesta competició.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris