Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Torneig Nacional Aleví 2019 de Minibàsquet ja compta Amb el seu cartell


El cartell del Torneig Cadet del Genovés és ja una realitat. Ahir es va fer públic el cartell que identificarà el XVIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés. Si bé, fa unes setmanes es confirmaven els equips que anaven a participar en aquesta nova edició d’un dels millors tornejos de bàsquet en categoria aleví, ara ha estat el moment de presentar el Cartell. Un cartell diferent a la resta d’anys i amb el qual es vol promocionar aquest campionat en el que una vegada més comptarà amb els millors equips de bàsquet a nivell autonòmic i estatal de la categoria i que ha estat gràcies a Quique Orts. Persones com Quique, fets puntuals, col·laboracions de tot tipus fan que el C.B. Genovés puga presentar any rere any un torneig d’aquest nivell.Un pas més per completar tots els ingredients que el CB Genovés va posant any rere any per a que aquest torneig es mantinga viu i siga reconegut per tots els que estimen el bàsquet de formació.


Per tant, el propers dies 14, 15 i 16 de juny, València Bàsquet, Joventut Badalona, Acadèmia Víctor Claver, Bàsket Saragossa, C.B. Cornellà i el C.B. GENOVÉS competiran al pavelló Municipal del Genovés

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris