Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El XVIIé Torneig Nacional Aleví del Genovés ja té confirmat el calendari de partitsValència Bàsquet i C.B. Genovés obriran el campionat.

            

Un partit tan atractiu per a l’equip local com el C.B. Genovés i València Bàsquet obrirà el XVIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet.


Un torneig que com en les darreres edicions i després del sorteig de grups ha quedat de la següent forma: en el grup A han quedat enquadrats els equips del C.B. Genovés, València BC i Joventut de Badalona; i en el grup B, Acadèmia Víctor Claver, C.B. Cornellà i Bàsket Saragossa.


Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també a dos partits mes en la jornada del matí i tres més en la jornada de la vesprada. Dos grups que buscaran bons resultats per diumenge enfrontar-se en una final que s’està convertint en un bon termòmetre dels equips per veure el nivell d’aquestos jugadors de cara a una propera temporada.


La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 6 partits, tres en horari de matí i altres tres en horari de vesprada, i ja el diumenge els partits que enfrontaran als equips en funció de la classificació de grups i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia.


Un torneig atractiu pels planters que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de dos grups que busquen una bona classificació per jugar un partit final competitiu. El 14, 15 i 16 de juny, el millor bàsquet de la categoria minibàsquet estarà present un any més al Genovés.XVIIé TORNEIG NACIONAL ALEVÍ DE MINIBÀSQUET DEL GENOVÉS
Dies 14, 15 i 16 de Juny de 2019
Pavelló Municipal del Genovés


GRUP A:


C.B. GENOVÉS, VALÈNCIA B.C., JOVENTUT BADALONA


GRUP B:


BÁSKET SARAGOSSA, C.B. CORNELLÀ, ACADÈMIA VÍCTOR CLAVER


DIVENDRES 14 DE JUNY DE 2019


21’30 hores – Presentació del Torneig al Museu de la Pilota


22’00 hores – Refrigeri al carrer


DISSABTE 15 DE JUNY DE 2019


9’30 hores


C.B. GENOVÉS - VALÈNCIA B.C.


11’00 hores


ACADÈMIA VÍCTOR CLAVER – C.B. CORNELLÀ


12’30 hores


VALÈNCIA B.C. - JOVENTUT BADALONA


16’30 hores


BÀSKET SARAGOSSA – ACADÈMIA VÍCTOR CLAVER


18’00 hores


C.B. GENOVÉS – JOVENTUT BADALONA


19’30 hores


BÀSKET SARAGOSSA – C.B. CORNELLÀ


DIUMENGE 16 DE JUNY DE 2019


9’00 hores 3r Grup A – 3r Grup B


10’30 hores 3r i 4t lloc (2n Grup A – 2n Grup B)


12’00 hores FINAL (1r Grup A – 1r Grup B)


13’30 hores - Lliurament de Premis


14’00 hores – Comiat


Club Bàsquet Genovés.


“Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l’obligació d’anar més enllà del simple ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet, formem jugadors que vagen per la vida pressumint de ser-ho. Aleshores els sacrificis per jugar deixaran de ser-ho”.(J.A. Del Río)


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris