Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El club participa un any més en la Festa Final de la Lliga de Minibàsquet

El Club Bàsquet Tavernes organitzà la cloenda de la Lliga de Minibàsquet intermunicipal que contà amb la participació dels benjamins (equip blau i roig), l'Aleví Femení i el Prebenjamí del Bàsquet Genovés.

Cadascun dels nostres equips disputà dos partits en un gran ambient de bàsquet de formació que va reunir a un total de 18 clubs.

Al acabar la Festa Final vam parlar amb Jordi Soler, qui ens va contar:

El dissabte va ser una gran festa per als xiquets ja que és l'últim partit de la temporada, al ploure es van tindre que reduir els temps dels partits pero això no va llevar que passàrem un bon matí a Tavernes i finalitzar amb l'entrega de premis que es un al·licient més per als xiquets i xiquetes.

Des d'ací volem donar l'enhorabona al Club Bàsquet Tavernes per organitzar tan bé un any més aquesta Lliga que dóna l'oportunitat d'introduir el minibàsquet entre els més menuts d'una manera sana i divertida.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris