Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Genovés tornarà a ser la seu del Campus Maria PinaLa presentació serà el diumenge 23 a les 12 del mig dia al Museu de la Pilota


Una nova edició del campus Maria Pina que des de fa 6 uns anys es va celebrant al Genovés començarà el proper dilluns dia 24 de juny i acabarà el 12 de juliol. Un campus que es dividirà en dos torns, un dirigit al minibàsquet i un altre al bàsquet més adult. Un campus que va siguent un referent i prova d’això ha estat el ritme d’inscripcions des de que es va obrir la opció de poder participar en aquesta nova edició. Un campus d’àmbit estatal, que porta al Genovés jugadores i jugadors de tots els indrets de la península, i amb una finalitat, aprendre en valors mitjançant l’esport del bàsquet.


El campus es presentarà el proper diumenge a les 12 del mig dia al Museu de la Pilota del Genovés i estarà a càrrec d’un dels responsables del Campus i de l’alcalde del Genovés Pere Revert. En el mateix acte també es farà la presentació de les samarretes que totes i tots els participants utilitzaran per als entrenaments diaris. Un acte que és el punt de partida per a una edició diferent, un campus que porta el nom d’una jugadora que estarà competint amb la selecció espanyola per l’Eurobàsquet.


Maria Pina en declaracions als mitjans de comunicació i després d’anunciar la nova edició d’aquest campus comentava que “Ara ens queda el millor, gaudir de l’energia i il·lusió d’aquestos xiquets i xiquetes i ensenyar-los tot el treball que durant molt de temps hem preparat. Al mateix temps també vull agrair la fidelitat de tantes famílies que ens trien per a que aquestos jugadors i jugadores cresquen”


Per la seua part, el C.B. Genovés comentava que “per a nosaltres com a club és un luxe poder comptar al nostre poble amb una activitat com aquesta i més si ve de la mà de Maria Pina, que si ve a nivell esportiu no hi ha suficients qualificatius, a nivell personal ens trobem amb una de les persones que més estima el bàsquet de formació, però sobretot la forma d’estimar-lo. No tenim suficients paraules per agrair-li a Maria el que decidesca fer el seu campus al nostre poble. És una de les persones que tenim la sort de trobar en el camí i de la qual hem d’aprendre. Ofereix bàsquet de qualitat, bàsquet de formatiu, bàsquet inclusiu, però sobretot educació. El Genovés té l’oportunitat de comptar amb un campus, gestionat per una de les millors jugadores estatals de bàsquet però sobretot per una gran persona. I enguany si cap més per estar novament seleccionada per a participar al proper Eurobàsquet que es disputarà a Letònia i Serbia. Un premi a la constància en el treball i del qual el campus de Maria Pina del Genovés pot presumir. Des del club, i una vegada confirmada entre les 12 seleccionades li desitgem el millor”
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris