Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Joventut de Badalona presenta el seu equip per al XVIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés


Ja portem 17 edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell


El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter que compta amb jugadors que el passat mes d’abril han estat al campionat de Seleccions de Minibàsquet disputat a Cadis en categoria aleví. Un planter que es presentarà al Genovés per tornar a competir per un torneig que es resisteix des de fa varis anys. En les seues files, varis jugadors han jugat en la selecció catalana i han tingut un paper més que destacat al passat campionat d’Espanya. . Pau Jordà Martínez, Ilias Driouech Elmrabet i Èric del Castillo Lindo, tres membres de la selecció catalana , que, junta als seus companys d’equip segur que oferiran un bàsquet tan vistós com ens tenen acostumats en les edicions anteriors.


Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés, tan sols s’ha de pegar una ullada als jugadors que han debutat en ACB i que han eixit de cantera d’aquest club: Albert Ventura, Guillem Vives, Josep Franch, Pere Tomàs, Nacho Nogués, Alberto Abalde, Ferran Bassas, Albert Homs, Joan Tomàs, Nacho LLovet, Àlex Barrera, Neno Dimitrijevic, Joel Parra, Pol Molins, Pep Busquets formen o han format part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, molts d’ells tant en categoria aleví com en categoria cadet. Aquest fet ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si peguem ullada dels entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprovar el gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu. Clar exemple és el que a hores d’ara és l’ entrenador de l’equip ACB del Joventut, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb l’equip badaloní. Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo, Pau Del Tio, Lluís Riera i com no Dani Miret. Aquest any repeteix a la banqueta Aitor López, que si bé ha estat com a ajudant aquest any ho farà com a primer entrenador. Un excel·lent entrenador en categories de formació i un gran amic del club.


De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que aquest any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en properes temporades.


Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

👉Pàgina del XVIIé Torneig Nacional Aleví

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris