Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Maria Pina entra en la llista definitiva per a l'Eurobasket de Letònia i Sérbia 2019


Gran notícia la que hem conegut hui: La nostra Maria Pina Tolosa, jugadora del València Basket i organitzadora del Campus al Genovés, ha entrat en la llista definitiva de la Selecció Espanyola per a disputar l'Eurobasket de Letònia i Sérbia.

Una grandíssima notícia que arriba perquè Maria Pina és una lluïtadora, gran professional i treballadora incansable. Una gran motivadora per a tots els que estan al seu voltant.

Per aquest motiu, Maria Pina no podrà incorporar-se al Campus d'aquest any fins la última setmana (del 8 al 14 de juliol). 

L'Eurobasket arranca ja la setmana pròxima el 27 de juny i el Campus ho farà tres dies abans, el 24 en el torn de minibàsquet.

Maria Pina ha volgut destacar que les inscripcions han sigut tot un èxit i dóna les gràcies a tothom que ha volgut, un any més, inscriure's en aquest fabulós Campus.

Des d'ací li donem la nostra enhorabona, estem convençuts que la Selecció farà un gran Campionat.

Publica un comentari

0 Comentaris