Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés comença una nova temporada.El proper dilluns es dóna inici a una temporada amb il·lusions renovades i nous projectes.


El C.B. Genovés comença el mes de setembre amb els primers entrenaments de cara a la propera temporada. Una temporada que comptarà amb equips en totes les seues categories de formació, tant en la secció femenina com en la masculina. Una clara aposta per la formació en els més menuts i sobretot en l’esport femení.


El dilluns al poliesportiu “Paco Cabanes” els alevins donaran inici a una temporada que s’espera frenètica en el seu dia a dia però amb grans esperances de consolidar l’aposta que el club porta des de fa varis anys, la d’oferir bàsquet per a totes les xiquetes que vullguen practicar esport. “A la comarca i les comarques veïnes cap club compta entre els seus equips secció femenina en totes les categories. Ens sentim en l’obligació de continuar apostant en aquesta línia i promocionar si cap més el basquet femení. Tenim equips en totes les categories, tant en masculí com en femení, des d’alevins fins a sèniors i açò és el nostre vertader èxit. Poder dir que el CB Genovés en la temporada 19-20 torna a inscriure equips en totes les categories, i en l’actualitat tant en masculí com en femení és el que més ens enorgulleix, lluny dels èxits esportius” comentava Antoni Soler, un dels entrenadors ja més veterans del club.


El proper dilluns dia 2 de setembre comença una nova temporada de vertigen per al CB Genovés que amb l’entrenament de l’equip aleví es donarà per iniciada una nova temporada d’entrenaments. Ens espera un mes de setembre amb noves cares, nous reptes, nous entrenadors i entrenadores, noves xiquetes i xiquets, partits amistosos, ... i tot allò que envolta a una pretemporada. Il·lusió i una clara aposta pel bàsquet de formació és el que el CB Genovés presenta per a aquesta temporada 2019-2020.
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris