Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés presenta els horaris per a la Temporada 2019-2020.

EL C.B. GENOVÉS PRESENTA ELS HORARIS D’ENTRENAMENT PER A LA TEMPORADA 2019-2020.El poliesportiu “Paco Cabanes” i l’escola seran els llocs d’entrenament.
El C.B. Genovés comença una nova temporada plena d’il·lusions i projectes. Una temporada que comptarà amb equips en totes les categories tant a en masculí com en femení.


Es confirmen els horaris d’entrenament per a aquesta temporada que va a començar i que tindrà el seu punt de partida el proper dilluns dia 2 de setembre. L’activitat d’entrenament dels equips començarà eixe mateix dilluns dia 2 amb els alevins i anirà completant-se amb la resta d’equips en funció de l’horari d’entrenament que els corresponga.


Tots els equips començaran la primera setmana de setembre al poliesportiu “Paco Cabanes” excepte l’equip prebenjamí que ho farà a l’escola.


Per la seua part els xiquets i xiquetes de la categoria babi començaran el dia 14 d’octubre en horari de matí a l’escola.


El club ha manifestat sempre “la intenció de créixer, i aquesta temporada no ha de ser menys. Volem ser un club en el que totes i tots els que tinguen ganes de fer esport ho puguen fer. D’ahí que qualsevol persona que mostre el seu interès a través de la nostra pàgina web, www.basquetgenovés.com es puga inscriure. Volem ser un club referent referent a la comarca i d’ahí la nostra línia a seguir, un club femení, inclusiu i educatiu”.


Falta una setmana per a que el C.B. Genovés comence a funcionar en totes les categories i d’aquesta manera donar inici a una temporada plena d’experiències. “Ens espera el vertigen de tots els caps de setmana, els partits, viatges, tornejos i tantes i tantes coses que el CBG sempre ofereix. Un treball important d’un club per a un poble com el Genovés” .


Dilluns 2 de setembre una nova temporada per a un C.B. Genovés que ja compta amb 27 anys de vida.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris