Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Gran temporada per al Cadet Roig però amb un final agredolç


Temporada difícil d’analitzar la del Cadet Roig del Genovés tot i perdre un partit en tota la temporada va acabar l’any amb una sensació agredolça, perdent l’eliminatòria de quarts de final de la primera zonal de la FBCV.

A la primera fase l’equip va quedar enquadrat al grup M del nivell 3. Poc hi ha que comentar d’aquesta fase, ja que el nostre cadet cadet era molt superior en tots els aspectes a la resta d’equips del grup, el que provocava resultats molt abultats sense pràcticament haver de fer un gran esforç per a poder traure els partits avant, tancant el marcador pràcticament a tots els partits i passant com a primers de grup a la següent fase.Ja a la segona fase i al grup E de la primera zonal, l’ equip va haver de competir amb els millors primers del nivell 3 i amb els equips de nivell 2 que no s’havien classificat per a la lliga de preferent i tot un enfrontar-se a equips de major nivell, poc va canviar en quant a la primera fase, seguint guanyant els partits amb molta claretat . Només van haver tres partits disputats al llarg de la fase, contra el CB Anna, remontant un partit en el que és va anar tot el partit perdent, i els dos contra el CB Alginet, destacant el partit jugat a Alginet i al que els nostres xics van aconsseguir la victòria després de tres pròrrogues. Així novament primers de grup, invictes i classificats per a les eliminatòries finals de la competició.

A la primera eliminatòria, ens va tocar enfrentar-nos contra el NB Alcoi i on després de guanyar de deu punts a la localitat Alacantina al partit d’anada, es va tancar el marcador a la tornada al Genovés.

Ja en quarts de final, ens enfrontàrem al Montemar B d’Alacant i tot i guanyar de catorze punts a Alacant, al partit d’anada, els de Montemar, en un partit per oblidar per a nosaltres, remuntaren l’ eliminatòria i guanyaren el partit disputat al Genovés amb molta claretat.

Per tant i com déiem abans un gust agredolç al final d'una temporada amb molts èxits i amb un final que crèiem massa injust per al que ha demostrat l’equip durant l’ any.

Cal nomenar també a un grup de pares, al que només es poden tindre paraules d’ agraïment, i que són un exemple de comportament en una grada d’ un partit de formació.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris