Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

L'Infantil Roig: de menys a més
Temporada de menys a més la realitzada per l’ infantil roig, que ha continuat el seu procés de formació en el nostre esport.


L’ equip va començar la temporada al grup F del nivell 2 de la FBCV, on va quedar tercer de grup amb 5 victòries i 5 derrotes. Tot i quedarse a una posició a la classificació de jugar a la lliga preferent, molt lluny en quant a joc dels dos primers equips del grup. Tot i açó els nostres infantils no acabaven de realizar el seu verdader joc, l’equip es trobava incómode atacant amb un moviment de baló lent, presses de decisions incorrentes i amb dificultat per a desbordar al 1x1. En defensa i tot i no faltar- li intensitat, i havien moltes faltes de concentració i al igual que a l’ atac moltes dificultats al 1x1.

A la següent fase, es va jugar a grup E de la primera zonal, jugant contra els primers classificats de nivell 3 i els equips de nivel 2 (com el nostre) no classificats per a la lliga preferent, amb un balanç 12 victòries i dos derrotes. A aquesta fase i poc a poc els nostres jugadors van anar trobant el seu verdader joc, amb un millor moviment de baló i dels jugadors sense baló, millors presses de decisions i un joc més rapid i atractiu que a la primera fase de la temporada. En defensa es continuava amb la mateixa intensitat ,però es van reudir les faltes d’ atenció i açò va provocar que es milloraren les ajudes defensives. A aquesta fase l’ equip es va classificar en primera posición del grup permitint-li jugar les eliminatories finals de la competición.Als 1/8ns de finals l’ equip es va enfrontar al Montemar d’ Alacant i amb una eliminatoria molt igualada, es va acoseguir superar l’ eliminatoria, remuntant al Genovés els 12 punts de desvantatge que l’ equip portava del partit d’anada a Alacant.

Ja als 1/4rts de final i enfront el Benidorm blanc, l’ equip no va poder superar l’ eliminatoria, perdent els dos partits contra els benidormencs, equip que finalmente va ser el campió de la competició.

Ja al trofeu federació, els nostres xics van aconseguir arribar fins les semifinals de la “copa”. Jugant segurament el millor bàsquet de tota la temporada.

En resum, temporada que crèiem que ha sigut profitosa pe’ls jugadors, on han tingut que fer un pas endavant quant les coses no eixien com ells volíen i amb les errades i virtuds que comparta l’ edad infantil. L’ equip a tingut que enfrontar-se durant tot l’any contra equips superiors físicament i amb una bona defensa i jugant un bon bàsquet (encara que amb molts altibaixos) a aconssegit poder competir en pràcticament tots els partits de l’any i arribar molt juny a totes les competicions que ha disputat.

I per últim, però no menys important, no ens podem oblidar del grup de pares i mares, la gran majoria de fora del Genovés i que han fet un gran esforç per a que’ls seus fills pugueren gaudir del bàsquet. I el més important de tot, en els moments més díficils de la temporada, sempre han estat del costat de l’ entrenador, donat sempre suport i repectant les nostres decisions.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris