Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Molt Bona Temporada del Benjamí Blau


Temporada més que positiva la de les xiques i xics del benjamí blau del nostre club. Un equip mixte, encara que format majoritàriament per xiques i on tots/es els/les jugadors/es primer any i a més a més una part important del grup s’iniciava al bàsquet.

Al tema esportiu, l’equip ha portat una bona progressió, competint cada vegada més conforme avançava la temporada i pujant el seu nivell de joc a poc a poc a la vegada que agafaven experiència al nostre esport.
Només es pot tindre paraules d’agraïment per aquest grup, ja que ha sigut un equip molt fàcil d’entrenar, amb moltes ganes d’apendre, molta implicació, on els/les jugadors/es han faltat a molt pocs entrenaments, a més a més de tenir un comportament exemplar tant dins com fora de la pista.També hi ha que agrair al grup de pares i mares (sería molt injust no mencionar-los). Des d’un principi s’han involucrat molt amb l’equip i que igual que els/les jugadors ha sigut un grup genial i que ha comprés perfectament el treball formatiu que s’estava intentant fer amb les seues filles i fills.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris