Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés incorpora a Marina Oltra com a entrenadora
El C.B. Genovés aposta per una de les entrenadores més preparades per a treballar la iniciació.


El C.B. Genovés ha incorporat al seu planter a l’entrenadora Marina Oltra. Un pas endavant per al creixement del club i que pretén donar més qualitat als entrenaments de tots aquells xiquets i xiquetes que s’inicien en aquest esport. 

Fa unes setmanes el C.B. Genovés llançava un missatge de que aquest club parlava en femení, doncs aquesta incorporació al planter d’entrenadors és una prova de la línia que vol portar endavant per tal de créixer. Marina és Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport  i es farà càrrec junt a Antoni Soler del grup de jugadores i jugadors de la categoria Prebenjamí. Xiquetes i xiquets que s’inicien en aquest esport i que de segur, amb el treball d’aquesta entrenadora es quedaran enganxats a l’esport. A més, serà la responsable de la preparació física dels  equips femenins en categoria júnior i sènior.

Per al club

 “és important incorporar gent nova, gent amb ganes de fer créixer el club i ajudar a que el bàsquet al Genovés siga un referent no tan sols a nivell esportiu sinò també a nivell social. Després d’estar treballant més d’un mes amb Marina, ens adonem que ha estat un encert. A més el fet d’incorporar una entrenadora amb les característiques de Marina fa que el club es senta orgullós de poder promocionar jut a ella l’esport femení. Si amb persones com Marina està el futur del Club, estem segurs que el bàsquet al Genovés tindrà una vida llarga i de gran nivell.”

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris