Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés juga amb un equip sénior femení per primera vegada en la seua història.


El partit serà dissabte a les 19:30 contra San Pedro Moixent


Semblava impensable fa uns anys que un club com el del Genovés poguera anunciar un partit femení en categoria sènior. Molts han estat els entrebancs, però varis esdeveniments han provocat que aquest cap de setmana es convertisca en una fita important per al club i també per a l’esport del Genovés. Després de quasi 27 anys d’història del club el sènior femení és una realitat i demà farà el seu debut en competició oficial al Genovés. Un partit que farà que el club puga parlar en femení. Des del club es comentava que “ no és gens fàcil que un club com el nostre tinga una línia femenina en totes les seues categories. Hem estat lluitant per aconseguir equips en totes elles i fins ara, després de treballar molt aconseguíem traure equips en totes les categories de formació. Aquesta temporada i després del treball de moltes persones el club debutarà en categoria sènior. Un equip del qual el club va a presumir perquè és el resultat d’un esforç de molts anys.


Ens enorgullim d’aquest equip”.


Varis factors s’han produït per a que el CB Genovés puga jugar aquest dissabte a les 19.30 al poliesportiu “Paco Cabanes” contra el C.B. Moixent, i un d’ells és la línia de treball de promoció de l’esport femení. Totes les persones, independentment del gènere i de les seues capacitats han de tindre l’oportunitat de poder jugar a aquest esport, i el CB Genovés és un club que s’ho creu. Després totes les jugadores que han jugat en el club en les categories inferiors, el retorn d’una jugadora referent com Imma Ballester, un entrenador immillorable per a aquest equip com Antoni Soler, la incorporació de Marina Oltra com a responsable de la preparació física, totes els entrenadors que han entrenat xiquetes que han estat la base del sènior, el campus Maria Pina, gaudir d’una entrenadora com Eva Oliva tots els estius, vàries jugadores d’altres clubs que volen formar part d’aquesta història... han conformat un engranatge perfecte per a aquesta fita. El Genovés viu bàsquet i el viu en femení. Un pas important per fer una societat més justa.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris