Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Genovés Júnior Roig s'estrena en la categoria Preferent amb victòria davant Alzira

L'equip dirigit per Jesús Llopis torna a Preferent després d'haver sigut campió diverses vegades del seu grup de Primera Zonal.

El Genovés tornava a la categoria de Preferent després de moltes temporades en les que el Júnior Masculí havia aconseguit guanyar la lliga però havia renunciat a l'ascens.

La última vegada que el Júnior del Genovés va disputar aquesta categoria tenia com a jugador a Jesús Llopis, l'actual entrenador.

El debut del passat dissabte a Alzira va ser molt positiu, no tan sols pel marcador (48-68), si no també per les sensacions positives d'un equip que es coneix molt bé i acostumat a jugar junts des de categories de minibàsquet. Des del club es mostrava una gran satisfacció per veure com aquest grup s'ha fet gran no tan sols com a equip unit sino també com a un conjunt de bones persones.

Sobre el partit de dissabte, el tècnic Jesús Llopis es mantenia satisfet perquè el seu equip va jugar un bon bàsquet sobretot en l'aspecte defensiu, on es van mostrar molt seriosos.

Ara l'equip roig-i-negre debutarà a casa dissabte davant el CB Algemesí a les 17:45 al Pavelló del Genovés.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris