Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Jordi Llopis ens comenta l'inici lliguer del Genovés Júnior Femení

Jordi està convençut que és qüestió de temps per a que el Genovés Júnior Femení aconseguisca millors resultats.

L'equip està enquadrat al grup "G" del Nivell 2 de la Federació Valenciana.
L'entrenador analitza:


És el meu primer any entrenant a un equip Júnior i la veritat es que m’agrada. Hi ha molta varietat de jugadores de molts pobles diferents i la veritat és que si entrenàrem totes juntes més voltes, seria tot molt més fàcil. 

Hem començat la lliga cedint uns quants partits i guanyant un només. Hi ha molt de nivell en este equip i jo tinc la sensació que ara quan ens coneixem millor començarem a guanyar partits i tot será diferent. S’ha juntat que hi ha jugadores que no han jugat mai unes en altres i que per qüestions d’estudis no poden vindre a entrenar amb normalitat i això ens lastra un poc, sobretot a l’hora de practicar els aspectes tàctics i la forma que vull que juguen, però no retire el que he dit i crec que anem a guanyar més partits en un futur pròxim.

Publica un comentari

0 Comentaris