Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés presenta les dates dels tornejos del 2020.


Per primera vegada un torneig femení formarà part de la història dels tornejos.

Acaba l’any 2019 i comença una segona part de la temporada de vertigen per al C.B. Genovés. Tots els equips del C.B. Genovés competint, una línia femenina en trajectòria ascendent, el 3x3 benèfic de Maria Pina, el campus, les fases finals, iniciatives socials que es presentaran en les que el CB Genovés participarà, els entrenaments de tecnificació, viatge a la Font de Sant Lluís... i tantes altres coses que organitza el club en el seu dia a dia. Però aquest any va ser especial. És cert que tota la gent que envolta al club porten un historial de tornejos que sols tirar la vista enrere causa respecte. Disset tornejos alevins i setze en categoria cadet masculina han generat una història que ha arribat a diferents indrets de tot el món, Lituània, Txecoslovàquia, Alemanya i inclús la pròpia NBA tenen la seua vinculació als nostres tornejos. Doncs dues noves edicions es portaran endavant aquesta temporada, una per al mes de febrer i un altre per al mes de juny com les edicions anteriors. I la història continua però també parlant en femení.
És cert que el club porta lluitant durant vàries temporades per poder presumir d’una línia femenina en totes les seues categories, i aquesta temporada per primera vegada després de quasi 27 anys d’història pot presumir de comptar amb equips femenins des de la categoria aleví fins a la sènior. Si la secció masculina ha tingut el seu torneig en categoria cadet masculina, la femenina no podia ser menys. Després de vàries reunions, proposar vàries alternatives i treballar amb una finalitat d’igualtat de gènere, el CB Genovés aquesta temporada organitzarà tres tornejos, un en categoria aleví mixte i dos més en categoria cadet, el XVII Torneig Nacional Cadet Masculí  i per primera vegada el I Torneig Nacional Cadet Femení. Un campionat que pretén ser un punt de partida per oferir a totes les xiquetes que passen per les diferents categories del club una experiència de viure amb altres clubs un torneig de primer nivell, igual que els xics del club.
Per tant, el CB Genovés vol presentar per al 2020 tres tornejos de bàsquet els quals ja tenen les seues dates tancades i que a mesura que s’apropen les dates es presentaran els diferents equips participants:
El primer torneig que es portarà a terme serà el XVII Torneig Nacional Cadet Masculí que es disputarà el proper 28 i 29 de febrer i 1 de març, el següent serà el debut del torneig femení, així que el I Torneig Nacional Cadet Femení que serà el darrer cap de setmana del mes de març, el 27, 28 i 29 de març i ja per a acabar el XVIII Torneig Nacional Aleví Mixte que serà el cap de setmana de juny del 26, 27 i 28 de juny.
Un bon calendari de tornejos que el C.B. Genovés vol oferir a totes i tots els jugadors del club i a les persones que estimen aquest esport. 
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris