Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Gran inici de temporada del primer Sénior Femení del club

L'entrenador Antoni Soler mostra la seua satisfacció per l'inici lliguer del Sénior Femení i no tan sols pels resultats de l'equip.

Primera temporada d'un senior femení en la història del club, i sincerament crec que no ha pogut començar millor, i no sols parle de resultats. El bloc de jugadores és el mateix que puja des del júnior de temporades passades, un bloc que sempre respon a les exigències que se'ls pjanteja i que per a mí és un luxe formar part. 

Després se'ns han unit quatre jugadores noves com són Andrea, Gemma, Laura i Imma (que ha tornat al club després de tant de temps). Estes jugadores s'han acoplat molt bé a la resta, i en el poc temps que porten jugant juntes han fet bona pinya.

Pel que fa als resultats hem cumplit amb el que esperàvem, després de caure al primer partit a casa contra Moixent, l'equip ha anat amunt, guanyant la resta de partits que teníem, menys el d'Alzira que vàrem perdre per poc en un partit molt disputat. La resta de partits hem anat millorant poc a poc, jugant cada vegada un poc millor i tenint un ambient inmillorable.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris