Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Maria Pina tornarà a cel·lebrar un 3x3 benèfic al Genovés.

Com les edicions anteriors la  recaptació serà destinada a ASPROMIVISE.
Si la setmana passada el C.B Genovés i Aspromvise veien públic el conveni entre totes dies entitats, aquesta setmana, i ja apropant-se a les dates nadalenques la jugadora del València BC Maria Pina tornarà a organitzar un 3x3 que comença a ser una tradició al Genovés. La vinculació de Maria Pina amb ASPROMIVISE ve des de fa varis anys, de fet en totes les iniciatives que aquesta jugadora porta endavant Aspromivise està present. Una vinculació que porta a que en les festes de Nadal es realitze un 3x3.
Maria Pina ja va siguent un referent al Genovés, i per supost al bàsquet estatal i perquè no a nivell europeu després d’aconseguir el passat estiu la medalla d’or amb la selecció espanyola. I per altra part ASPROMIVISE és una entitat que cada vegada es dóna més a conèixer a la comarca. Un barreja que una vegada més es tornen a juntar ara amb una iniciativa de Maria Pina que torna a tindre en compte un col·lectiu com les persones que atén aquesta Associació.
En aquest cas, es tracta d’un campionat 3x3, que igual que anys anteriors es disputarà al Pavelló Municipal del Genovés. El 3x3 es centrarà en una competició on qualsevol persona, podrà participar sempre que haja realitzat la seua inscripció prèvia. Segons Maria Pina “és una activitat oberta a tots els xiquets i xiquetes que estimen aquest esport i que vullguen passar un matí amb altres amics. Per a mi es la major recompensa que podia tindre el treball diari, és algo molt emocionant”.
El C.B. Genovés comentava en la presentació del campus que  “al menys per nosaltres Maria representa una forma de ser jugadora de bàsquet. El jugador/a de bàsquet no tan sols s’ha de dedicar a la vessant esportiva, altres aspectes de la persona també són molt importants per arribar lluny i ser considerat un mirall per als més menuts. I Maria, per a nosaltres com a club compleix tots eixos aspectes. El seu caràcter, la seua entrega, el seu carisma, però sobretot, el tipus de persona que és la fan molt volguda.”
La inscripció és de 5 euros per jugador/a que aniran destinats íntegrament a ASPROMIVISE. Maria Pina i ASPROMIVISE es tornen a juntar en els seus camins tenint el bàsquet com a excusa.
El  3x3 serà el dilluns dia 30 de desembre des de les 10.30 del matí fins les 13.30 hores al pavelló municipal del Genovés. Des del club es convida a qualsevol xiqueta i xiquet nascuts entre el 2002 i el 2012 a participar en un matí de bàsquet al costat de Maria Pina i amb una iniciativa que de segur serà productiva.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris