Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés presenta el XVIIé Torneig Nacional Cadet Masculí del GenovésSerà el primer dels tres tornejos que el club organitzarà aquesta temporada.
            La disetana edició del Torneig Nacional Cadet Masculí de Bàsquet del Genovés comptarà amb els equips del València BC, Joventut de Badalona i Estudiates de Madrid.
  17 tornejos en categoria cadet donen per reflexionar molt al voltant del club i sobretot per mirar enrere. Una situació que dóna vertigen després de tot el que s’ha anat aconseguint en un club que pretén presumir de ser referent en categories de formació, i no tant a nivell competitiu, sinó més bé en donar opcions de practicar esport a tots aquells i aquelles que busquen amb el bàsquet una forma de créixer com a persones. No tan sols el dia a dia dels entrenes i partits del cap de setmana, sinó el fet de buscar alternatives i experiències que facen créixer com a persones és una de les premisses que sempre ha buscat el C.B. Genovés. D’ahí que des de sempre han fet seua la frase del professor Del Rio on li donen importància a la formació de totes elles a través del bàsquet, però al mateix temps que pressumisquen d’aquesta forma de fer  i actuar. Així que no es casualitat que aquesta temporada el C.B. Genovés es llance a organitzar tres tornejos tal i com va avançar a finals del 2019. Així, aquest mes de febrer es disputarà al pavelló del Genovés un altre torneig de primer nivell i ho farà possiblement amb les tres millors canteres que el bàsquet estatal compta. Si el Joventut de Badalona i el València Bàsquet ja són fixes en el torneig, aquest any és l’Estudiantes de Madrid que tornarà a competir al Genovés, que junt al júnior del CB Genovés completaran un cartell atractiu per a tots aquells que estimen el bàsquet i sobretot el bàsquet en categories de formació

No es fàcil organitzar aquestos esdeveniments en poblacions i Clubs com El Genovés. Malgrat tot, any rere any, el Torneig Cadet que organitza el C.B. Genovés està convertint-se en un referent a nivell de l’Estat Espanyol i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants, i poder comprovar el seu nivell de preparació actual, per lluitar i obtenir una plaça per al campionat d’Espanya. És un bon examen !!! I més encara després del recent campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que s’ha disputat a Huelva, on la selecció valenciana ha aconseguit la medalla de bronze  davant la selecció canària i Catalunya ha quedat en segon  lloc, després de perdre la final contra la madrilenya. Jugadors de totes tres seleccions els podrem veure al Genovés el darrer cap de setmana de febrer.
            Per tant un cartell de nivell per a un torneig que pretén ser un referent en quan a bàsquet de formació però també per tot el que l’envolta en els tres dies que el Genovés es converteix en el bressol del bàsquet comarcal.

   El cartell del XVIIé Torneig de Bàsquet Cadet Masculí 2020 està composat pels següents equips :
- ESTUDIANTES DE MADRID
-VALÈNCIA  BÀSQUET
- JOVENTUT DE BADALONA
-C.B. GENOVÉS JÚNIOR
                                              
                DATES 28 i 29 de febrer i 1 de març de 2020.
                LLOC : Pavelló Municipal del GenovésPublica un comentari a l'entrada

0 Comentaris