Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Torneig Nacional de Bàsquet Cadet Masculí ja compta amb el seu cartell.
València Bàsquet, Joventut Badalona, Estudiantes Madrid, i el C.B. GENOVÉS JÚNIOR competiran en XVIIa edició d’aquest Torneig
                                     
         El cartell del Torneig Cadet del Genovés és ja una realitat. Ahir es va fer públic el cartell que identificarà el XVIIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés. Si bé, a principi de mes es confirmaven els equips que anaven a participar en aquesta nova edició d’un dels millors tornejos de bàsquet en categoria cadet, ara ha estat el moment de presentar el Cartell. Un cartell diferent a la resta d’anys i amb el qual es vol promocionar aquest campionat en el que una vegada més comptarà amb els millors equips de bàsquet a nivell estatal de la categoria. Cartell dissenyat una vegada més per Quique Orts, que amb actes com aquest  fa que aquest torneig ja compte en la disetena edició. Accions puntuals, col·laboracions de tot tipus, de persones anònimes que es creuen la forma de fer bàsquet del C.B. Genovés fan que es puga presentar any rere any un torneig d’aquest nivell.
         Un pas més per completar tots els ingredients que el CB Genovés va posant any rere any per a que aquest torneig es mantinga viu i siga reconegut per tots els que estimen el bàsquet de formació
Per tant, el proper mes de febrer, el 28 i 29 i l’1 de març, Joventut de Badalona, Estudiantes Madrid, València BC i CB Genovés competiran al pavelló Municipal de la localitat de La Costera.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris