Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El XVIIé Torneig Cadet Masculí del Genovés ja té confirmat el calendari de partits.


València Bàsquet i Joventut Badalona obriran el campionat.

            Un partit tan atractiu com el Joventut Badalona I València Bàsquet obrirà el XVIIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet. Un partit que juntarà a molts dels jugadors que han participat en el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Per tant un partit molt atractiu per a tots aquells que els agrada el bàsquet de formació. I més encara després de veure els partits entre aquestos dos equips en les edicions anteriors.
            Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també a al debut de l’equip local del C.B. Genovés davant un Estudiantes que arriba al Genovés després d’haver participat en la tercera i setena edició i ho fa amb un equip amb clares aspiracions. Un equip que li dóna un caràcter eminentment formatiu a  un torneig que junta, si cap, a les tres millors pedreres de l’estat..
            La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 4 partits, dos en horari de matí i altres dos en horari de vesprada, i ja el final els partits per a tercer i quart lloc i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia.
            Un torneig atractiu pels plantes que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de lliga tots contra tots es planteja. El darrer cap de setmana de febrer, el millor bàsquet de la categoria estarà present un any més al Genovés.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris