Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El C.B. Genovés presenta l'equip que participarà en el XVIIé Torneig Nacional Cadet Masculí.

L’equip júnior del CB Genovés serà qui competirà amb el Joventut, Estudiantes i València BC.
            L’equip júnior masculí del CB Genovés entrenat pels entrenadors Jesús Llopis i Miquel Camarassa  i acompanyants al seu cos tècnic per Joan Cardona, Loles Gozalbes i Juan Carlos Barber seran qui participaran en el XVIIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet que es disputarà el darrer cap de setmana del mes de febrer. Jugadors, molts d’ells que acaben la seua etapa de categories de formació i ho faran amb una gran experiència al voltant del bàsquet. Jugadors que podran compartir pista amb alguns dels millors esportistes de la generació d’àmbit estatal i inclús europeu. Un cap de setmana en que els Carles Soler, Nacho Ferràndiz, Pablo Marin, Carlos Engo, Alejandro Sanvíctor, Borja López, Jonathan Vila, Juanjo Sentandreu, Lorenzo Cos, Gabi Sanchis, Miquel Giner, Andreu Blesa, David Llopis, Carles Climent, Miquel Cerdà, Raúl Martínez i Martín Serena seran els protagonistes que continuaran engrandint la història dels tornejos del club. Un cap de setmana mes que atractiu per a tots aquells i aquelles que viuen el bàsquet com un complement a la formació en aquest cas d’uns xiquets que ja miren el seu futur amb una perspectiva universitària.
            “Un club, un torneig que pretén ser un escaló més en la formació d’uns jugadors que en un futur es pretén que pressumisquen d’haver sigut jugadors de bàsquet, de jugar al seu club i de participar en tornejos com el que verem d’ací en un més”, comentava Jesus Llopis, un dels entrenadors d’aquest grup d’amics que prendran protagonisme a l’enfrontar-se a alguns dels jugadors que en un futur veurem com a referents.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris