Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Joventut de Badalona presenta el seu equip per al XVIIé Torneig Nacional Cadet Masculí del Genovés.Competirà per revalidar el títol aconseguit en la passada edició.
                                 
            Ja portem 17 edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats  del Genovés , de les comarques veïnes i  a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen  gaudir d’un bàsquet de gran nivell. 
            El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip, i ho farà com a actual campió i amb un planter que la temporada passada va fer un excel·lent paper al campionat  d’Espanya en categoria Infantil. Un planter que manté varis jugadors de categoria mini, i on Gerard Bosch, Arnau Ramos i Isaac Nogués repeteixen de la temporada anterior. Per tant ens trobem amb un equip candidat a competir en el torneig del Genovés i com no, un aspirant a la lluita per les primeres posicions al campionat d’Espanya. Jugadors com els nomenats a més de David Corominas, Omar Thiam, Gerard Prat, Jordi Rodríguez, Adrià Cano, Arnau Valentí, Dylan Ducommum... o la nova incorporació, el rus de 2.08 Kiril Popov lluitaran per un torneig i poder repetir el títol aconseguit la temporada passada. Destacar també a Conrad Martínez qui en categoria aleví ja va ser nomenat com a millor jugador d’un torneig de minibàsquet i que repeteix al Genovés ara en categoria cadet.
            Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència del Joventut al Torneig del Genovés,  tan sols s’ha de pegar una ullada als jugadors que han debutat en ACB i  que han eixit de cantera d’aquest club: Albert Ventura, Guillem Vives, Josep Franch, Pere Tomàs, Nacho Nogués, Alberto Abalde, Ferran Bassas, Albert Homs, Joan Tomàs, Nacho LLovet, Àlex Barrera, Neno Dimitrijevic, Joel Parra, Pol Molins, Pep Busquets formen o han format part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, molts d’ells tant en categoria aleví com en categoria cadet. Aquest fet ens dona a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols en quan a jugadors, si peguem ullada dels entrenadors que han eixit d’aquest club també podrem comprovar el  gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu. Clar exemple és el que a hores d’ara és l’ entrenador de l’equip ACB del Joventut, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb l’equip badaloní. Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo, Pau Del Tio, Lluís Riera i com no Dani Miret, el qual l’any passat va a realitzar una excel·lent temporada amb l’equip júnior  de la Penya que va anar de menys  amés, aconseguint el prestigiós torneig de l’eurolliga.  Aquest any repeteix a la banqueta en David Jimeno, un excel·lent entrenador en categories de formació i un gran amic del club. Des del CB Genovés es comentava que “David Jimeno ja és un més de la família del CB Genovés. És un referent en les categories de formació. Un dels entrenadors que porta l’aprenentage dels jugadores més enllà de l’ensenyament del propi esport. És l’única persona que a hores d’ara pot presumir junt a Joan Moscardó i Antoni Soler de participar als tornejos del Genovés tant coma jugador i com a entrenador. Ho ha fet com a jugador cadet, com a entrenador de l’equip aleví  i com a entrenador cadet. Pensem que és un privilegi comptar amb ell. Un gran entrenador, una gran persona i un gran amic”.
            De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que aquest any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en properes temporades.
            Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida  a tots els que estimen el bàsquet de formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003, sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

Els dies 28, 29 de febrer i 1 de març són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris