Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

Juguem?

        JUGUEM?


El C.B. Genovés llança una campanya de promoció dels tres tornejos amb l’etiqueta  #JuguemCBG

De segur que a tots ens ha passat alguna vegada que algú se t’ha acostat mostrant-te una pilota i t’ha preguntat: juguem?  Aquesta és la nova campanya amb la que el club de la Costera pretén arribar a tots aquells que estimen aquest esport.
“6 lletres, una paraula. Una paraula seguida d’un interrogant que obri un temps per al gaudi, per a la felicitat, per a la llibertat. Perquè jugar és sinònim de tot això. I el Club Bàsquet Genovés és sinònim de jugar. En aquest club sempre estenem la mà per a jugar a bàsquet, sense importar quina siga la persona que tenim enfront, perquè el bàsquet no entén d’edats, ni de gènere, ni de cap ètnia, ni de cultura, ni de capacitats, ni de resultats” comentaven des del club en la presentació de la campanya.
“Per això, aquest any, tenim més ganes de jugar que mai i ampliem el nombre de tornejos fins a tres. Tres tornejos que tenen un únic objectiu: reivindicar el jugar. Jugar a bàsquet. El nostre esport. 
Primer serà el torn de la dissetena edició del nostre Torneig Cadet Masculí, amb un cartell que inclou, probablement, tres de les canteres més prestigioses de l’estat: el Joventut de Badalona, l’Estudiantes de Madrid i el València Bàsquet. Clubs als quals s’unirà el nostre Júnior per fer del cap de setmana del 28 i 29 de febrer i de l’1 de març, tres dies plens de bàsquet. Unes setmanes després serà el torn de la gran novetat d’aquest any. Durant tot un altre cap de setmana, el Genovés es tornarà a vestir de bàsquet per a gaudir de la primera edició del Torneig Cadet Femení, que, a més, serà d’àmbit internacional i tindrà un caràcter reivindicatiu. En breus publicarem aquest esperat cartell. Finalment, com tots els anys per a tancar el curs, gaudirem del Torneig Aleví, el qual ja té pràcticament tot el cartell de la seua divuitena edició tancat i que, a mesura que ens acostem a les dates del mateix, el farem públic, tot i que ja podem avançar que va a ser excepcional.  
D’aquesta manera el 2020 serà un any on des del Club Bàsquet Genovés anem a jugar molt a bàsquet. El club pretén la participació, el recolzament i el seguiment de tots i totes, com deien “necessitem el suport de tots i totes vosaltres. Necessitem que ens ajudeu a estendre mans al màxim nombre de persones per a que ens acompanyen en aquests tres esdeveniments. Així, encetem una campanya a les xarxes amb l’etiqueta: #JuguemCBG , on vos informarem de totes les novetats dels tres tornejos. Demanem, també, a tots aquells que hagen viscut ja l’experiència de jugar aquest torneig que, amb la mateixa etiqueta, ens digueu com la recordeu; i al públic en general, dir-vos que, amb aquesta etiqueta podreu enviar imatges, vídeos i/o comentaris per a tots els dubtes i missatges que ens voleu fer arribar”. Una presentació de la campanya que es recolzava amb una imatge que inclou tot allò que vol representar el  #JuguemCBG, una imatge on està representat l’equip del torneig cadet masculí amb Martí, l’equip del torneig cadet femení amb Laia i el torneig mini amb Ester i Sergio. Una imatge que junta tres esdeveniments esportius al voltant d’un missatge, jugar al bàsquet. 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris