Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

L'Estudiantes de Madrid presenta el seu equip per al XIIVé Torneig Cadet del GenovésUn equip que torna per tercera vegada a disputar el torneig cadet del Genovés
                             
            Ja portem diset edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés , de les comarques veïnes i  a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen  gaudir d’un bàsquet de gran nivell. 
            L’equip de l’Estudiantesja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter de 13 jugadors ,que seran els que competiran al llarg del Torneig. És un equip format per jugadors, la gran majoria d’ells de la pròpia pedrera de l’equip madrileny. Sempre ha estat considerat un equip de pedrera, que creu en la formació dels seus jugadors i una prova evident és la gran quantitat de jugadors que hi ha arreu dels equips de l’estat que s’han format en aquest club. De fet l’equip que participarà al Genovés compta entre les seues files a quatre jugadors que han format part de la selecció cadet madrilenya i que han aconseguit el títol de campions d’Espanya en el passat campionat del mes de gener.  Marcos Pérez, Jesus Navarro, Dani Garcia i Javier González han estat jugadors que s’han proclamat campions d’Espanya de seleccions autonòmiques el passat mes de gener a Huelva.  Quatre  jugadors que lluitaran amb els equips del Joventut, València i C.B. Genovés per un torneig en el que tornen dsesprés d’haver disputat els tornejos del 2006 i del 2010.

            Ja queda menys per veure un equip que estem segurs serà una de les  sensacions del torneig, equip que de segur li donarà un toc diferent a aquest torneig i que oferirà el millor bàsquet de la categoria que es pot veure a la nostra comarca i, pensem que també, més enllà de l’àmbit basquetbolístic valencià.
 Els dies 28, 29 de febrer i 1 de març són les dates marcades per a veure jugar a l’Estudiantes Madrid junt als clàssics, València B.C., Joventut de Badalona i C.B. Genovés Júnior.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris