Capçalera

Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l'obligació d'anar més enllà del simple fet d'ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet. Formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores, els sacrificis per jugar, deixaran de ser-ho (J.A. Del Rio).

El Joventut de Badalona guanya el XVIIé Torneig Nacional Cadet Masculí del Genovés a l'Estudiantes Madrid.

Isaac Nogués, del Joventut, MVP del torneig.
        Els equips participants de l’Estudiantes, València Bàsquet, Joventut de Badalona i C.B. Genovés ens han ofert un meravellós espectacle  de bàsquet cadet ,durant el darrer cap de setmana al Genovés.
        Aquest any, l’assistència de públic ha estat molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom i que confirmava el que s’esperava després de l’interés que havia despertat el cartell d’equips d’aquesta dissetea edició. Açò demostra l’ alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Cadet del Genovés
        Cal destacar el bon paper realitzat pel C.B. Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents, encara que ha estat l’edició en la que l’equip local més puntuació ha aconseguit. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació i sobretot per ser un grup de gent en el que reialment val la pena estar”, foren les paraules del seu entrenador Jesús Llopis  en finalitzar el Torneig.

        La disputa de la final ,entre el Joventut i l’Estudiantes, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del dia anterior en  que Joventut  ja va guanyar als madrilenys per 75 a 64, en la final el resultat va ser més contundent. Victòria per a l’equip badaloní després d’anar tot el partit per davant en el marcador. Un últim quart ben treballat per l’equip català acabava amb ala victòria  per tanteig 86-52, resultat ben diferent al del dia anterior i que donava el títol de campió a l’equip entrenat per David Jimeno.  El resultat de la final és un reflexe del que ha estat el torneig. Gran domini del Joventut de Badalona que presenta una de les millors generacions en categoria cadet de l’estat.
            Destacar que el Joventut torna guanyar després de presentar-se al Genovés com actual campió del torneig i que amb aquesta victòria es converteix en l’equip que més títols ha aconseguit en el torneig nacional cadet masculí del Genovés.  Un torneig que cada vegada va agafant més solidesa i importància a nivell estatal..
   És tot un luxe veure jugar a xavals de 15 i 16 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur que prompte els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB i d’Europa , com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB,

     La classificació final fou la següent : 1r- Joventut Badalona
                                                                 2n- Estudiantes Madrid
                                                                 3r- València BC
                                                                 4t-C.B.Genovés Júnior

   El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al jugador del Joventut de Badalona, Isaac Nogués, jove de gran talent i amb un es grans condicions tècniques i físiques.
                                                                                                                                        
    La direcció del Club  ens ha manifestat  “ Des del Club Bàsquet  Genovés volem donar les gràcies als equips participants i  als seus  Tècnics, així com també als membres col·laboradors, que sense ells NO seria possible la realització del Torneig : Ajuntament del Genovés, Patrocinadors i Sponsors ,als  àrbitres i jutges de taula, al “speaker” Pasqual Navarro, al càmera del Club, als reporters gràfics, als conductors dels  vehicles, als pares, i com no,a la gent de forma desinteressada i amagada fa possible un cap de setmana d’autèntic vertigen”.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris